Starta företag

Starta företag

Bokför rätt från början

Starta företag - Bokför rätt från början

Starta företag

Alla som driver företag i någon form är skyldiga att upprätta en bokföring. Vid årets slut ska alla årets affärshändelser vara redovisade (bokförda) och ett årsbokslut ska upprättas. Vid aktiebolag ska även en årsredovisning upprättas. 

Bokföring för nystartade företag

 

Att själv sköta den löpande bokföringen kan vara både tidskrävande, krångligt och dyrt om du inte har full koll på regelverk, lagar, skyldigheter, viktiga datum mm. Små misstag kan bli tidskrävande och kostsamma att rätta till och du kan dessutom dra på dig onödiga avgifter som följd.

 

Admica erbjuder företag i startgropen och nystartade företag som inte haft sitt första bokslut ännu, ett gratis uppstartsmöte och rådgivning när du blir kund hos oss. Oavsett i vilket skede ditt företag är så är du alltid välkommen till oss.

 

Admica erbjuder dig som ny kund:

Gratis uppstartsmöte

Rådgivning

 

Om du känner dig osäker, kontakta oss så hjälper vi dig med bokföringen.

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

Admica hjälpte oss att snabbt få ihop en budgetplan till banken för lån till ett hus. Bankerna är ofta kritiska till att bevilja lån till nystartade företag och utan Admicas hjälp, så hade vi inte kunnat köpa det hus vi ville ha. Caroline på Admica är mycket snabb och kompetent och vi ser fram emot ett långt samarbete. Vi rekommenderar dem varmt.

 

#Jennie Kantorp Weglin - KRIG